Menu

Recollida de les targetes moneder de les beques de menjador

Recollida de les targetes moneder de les beques de menjador

Demà dijous 26 de març es repartiran targetes de beques menjador al pati de l’Escola mantenint un protocol molt rigorós.

Durant el dia d'avui (dimecres 25) l’Escola trucarà a les famílies beneficiaries. Les famílies si creuen que necessiten ja la targeta, hauran de venir a l’hora que la direcció haurà acordat amb els interessats. No es podrà venir a una altra hora per evitar aglomeracions, s’haurà de mantenir en tot moment la distància de seguretat. Per accedir al pati s’obrirà la porta de la rampa de Gran via.

Si teniu dubtes de què és la targeta moneder de les beques de menjador us expliquem el seu funcionament. Així el podeu llegir bé i agilitzem les trucades a les famílies interessades.

Què és la targeta moneder?

Es tracta d’una targeta bancària de caràcter especial que estarà carregada inicialment amb 40 euros per cobrir les dues primeres setmanes de l’estat d’alarma, i s’actualitzarà cada quinze dies.

Com puc aconseguir la targeta moneder?

Els centres educatius o el Consorci d’Educació es posaran en contacte per telèfon amb les famílies que tenen dret a la beca menjador i els proposaran dues opcions per recollir la targeta al centre de l’infant:

a) Esperar que s’acabi el confinament.
b) Concertar prèviament una cita per anar al més aviat possible a recollir-la, preferiblement l’endemà.

Com es garantirà la seguretat?

Un equip de treballadors municipals voluntaris gestionarà a cada centre educatiu el lliurament de les targetes moneder. Per evitar aglomeracions i minimitzar els riscos, se seguiran les mesures de prevenció recomanades per l’Agència de Salut Pública:

  • Hores convingudes i esglaonades: un màxim de 15 famílies cada mitja hora.
  • Distància de seguretat d’un metre i mig.
  • Recollida sense contacte físic amb el personal.

Com funciona la targeta moneder?

Un cop recollida, la targeta moneder ja estarà activa i preparada perquè es pugui fer servir. L’ús de la targeta queda restringit a establiments d’alimentació amb lector de targetes.

El període de validesa de la targeta serà d’un any.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços