Menu

Posem en marxa el nou sistema de comunicació amb les famílies

Posem en marxa el nou sistema de comunicació amb les famílies

L'escola posa en marxa un nou sistema de comunicació amb les famílies: més ràpid, més econòmic i més ecològic, ja que s'elimina el paper i la informació arriba telemàticament.

Fins ara els comunicats que l'Escola donava a les famílies es donaven en paper als alumnes i ells ho donaven als pares. En els darrers anys han aparegut diverses aplicacions que permeten enviar missatges a les famílies a través d'internet ja sigui via mail o via app de mòbil.

A l'Escola hem escollit la plataforma Dinantia ja que les informacions que s'envien es poden rebre a través de l'app de mòbil, però també a través del correu electrònic. A la reunió d'inici de curs ja vam avisar que a l'inici del segon trimestre entraria en funcionament. Moltes dels assistents ja vareu descarregar l'App aquell dia, sinó ho vau fer no passa res, us donem els enllaços perquè us la descarregueu. A més a més, si no teniu l'App us arribarà la informació per mail.

Durant els propers el gener i el febrer donarem la informació a través de la plataforma, però també en paper perquè si hi ha persones que encara no s'han donat d'alta o tenen algun problema en el procés de registre no es perdin cap informació. A partir de març les informacions ja no es donaran en paper, a no ser que sigui algun document que calgui complimentar o tenir físicament en paper.

Descarrega l'App per Androird aquí

Descarrega l'App per IOS aquí

Més informació del funcionament de la plataforma: aquí

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços