Logo
Imprimir aquesta pàgina

L'Escola celebra aquest curs la Festa de Santa Cecília

L'Escola celebra aquest curs la Festa de Santa Cecília

Aquest curs l’Escola celebrarà una nova festa. El dia 22 de novembre és Santa Cecília, patrona de la Música, i farem diverses activitats al llarg del dia per treballar la música de ben a prop.

Al matí tots els cursos, de P3 a 6è, faran diversos tallers per conèixer els instruments de percussió. A la tarda els alumnes de primària faran una petita actuació al pati per posar en pràctica el que han après al matí i obrirem les portes per aquelles famílies que vulgueu assistir. És una activitat senzilla, però la volem compartir amb vosaltres. L’hora d’inici de l’actuació és les 15:30 i l’accés per a les famílies serà per la porta del pati on hi ha la rampa (Carrer Agricultura). Un cop acabada l’activitat els alumnes tornaran a l’aula amb els seus mestres i les famílies aniran cap a la porta habitual de l’Escola a través del carrer Agricultura per recollir als alumnes a les 16:30 com un dia normal. 

IMPORTANT!

En cas de pluja l’activitat es suspendrà i no es podrà recuperar ja que el lloguer dels instruments s’ha realitzat únicament pel dia 22.

Escola La Caixa © 2016.