Menu

Resultat de les eleccions al Consell Escolar (2018)

Resultat de les eleccions al Consell Escolar (2018)

El dimarts 27 de novembre a la tarda van tenir lloc les eleccions dels nous membres del Consell Escolar. Els resultats del sector famílies van ser els següents:

Resultats finals


  • Cens: 522 cens
  • Participació: 30 persones (5,74% participació)
  1. Carolina Herrera: 30 vots

Així doncs, la nova representant del sector famílies és la Carolina Herrera. Com que només s'ha presentant una persona i hi havia dues places a ocupar, queda una plaça vacant i no hi ha de moment cap persona en reserva. Encara formen part del Consell Escolar com a representants del sector famílies: la Sílvia de Nicolás, l’Anna Chicote i la Natalia Boldú que els hi queden 2 anys de mandat. Des de l’escola volem agraïr l’ajuda de la Miriam Pallarés i la Marta José que van dedicar el seu temps per fer possible el procés d’eleccions encarregant-se de la mesa electoral.

A mitjans de desembre es farà una sessió extraordinària del Consell Escolar on ja participaran els nous membres. En aquesta sessió es constituiran les diverses comissions: Comissió Permanent, Comissió Econòmica i la Comissió de Convivència.

També destaquem que el dimarts es van fer les eleccions al sector professorat i es van escollir tres nous representants. Són: la Jemima Garcia (mestra de Música) i la Pilar Plana (tutora de P5).

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços