Menu

Tot mirant l'any 2018 i pensant ja en el 2019!

Tot mirant l'any 2018 i pensant ja en el 2019!

Avui s'acaba l'any 2018 i volem aprofitar per repassar alguns dels millors moments de l'any a l'Escola i desitjar-vos un feliç any 2019.

És difícil resumir un any sencer en una escola ja que hi ha moltes vivències i trobem moments especials no només mirant les grans activitats, sinó també el dia a dia. Tot i així hem volgut recordar 4 activitats que han destacat per sobre de la resta perquè eren novetat a l'Escola i perquè hem treballat de valent per tirar-les endavant.

1. Projecte corrandescola

L'Escola s'ha implicat en l'aprenentatge de la música i el primer pas que es va fer va ser afegir-se al Projecte de Corrandescola. Els alumnes de 5è són els que van participar-hi. Ells mateixos ens expliquen en que consisteix el Projecte.

Corrandes from Escola la caixa on Vimeo.

 

2. El conte meteorològic

La setmana cultural 2018 va tenir com a centre d'interès la meteorologia. Com a activitat conjunta de Centre es va representar un conte al pati relacionat amb el temps atmosfèric. Hi van participar des dels menuts als més grans. Aquí en teniu el resultat:

 

Conte meteorològic from Escola la caixa on Vimeo.

3. La narració compartida

El tercer trimestre del curs 2018/19 va tenir com activitat destacada la narració compartida. Va ser una manera diferent de treballar l'expressió oral. Més que el resultat en destaquem el procés, ja que creant les dues narracions (una dels petits i una dels grans) va ser quan vam aprendre. Us oferim, tot seguit, el vídeo de com va ser tot el procés d'elaboració.

Com es va fer la narració from Escola la caixa on Vimeo.

 

4. Festa de Santa Cecília

El 22 de novembre l'Escola va celebrar la festa de la patrona de la música fent tallers per conèixer i aprendre a tocar els instruments de percussió. Us mostrem el vídeo dels tallers d'Infantil i els vídeos dels tallers i les actuacions de Primària.

 

 

Festa de Santa Cecilia from Escola la caixa on Vimeo.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços