Menu

Preinscripció pel curs 2019/20: Portes obertes

Preinscripció pel curs 2019/20: Portes obertes

S’acosta la preinscripció i a l’Escola celebrem les portes obertes perquè les famílies que estan pensant en matricular els seus fills al Centre ens pugi conèixer.

A la jornada de portes obertes no només es tracta de conèixer les instal·lacions, el propòsit de les portes obertes és molt més ampli. Es tracta que les famílies coneguin el projecte educatiu del centre, quina és la seva línia de treball i com és el dia a dia en aquella escola. Tot això, no és fàcil de copsar en una jornada de portes obertes d’una hora i mitja de duració però s’intentaran donar el màxim d’informació perquè les famílies puguin escollir escola amb les màximes garanties possibles.

Hi haurà dues jornades de portes obertes. La primera serà el divendres 15 de març a les 15h. Serà en ple funcionament del centre així que permetrà veure com es el dia a dia a l’escola. La segona jornada serà el dimarts 19 març a les 17h, fora de l'horari lectiu del Centre. Podeu venir a l’horari que us vagi millor. En totes dues tandes, es farà el mateix: una visita guiada per tot el Centre perquè es pugui conèixer les instal·lacions i les activitats que s’hi fan i una reunió informativa on s’expliquen la línia de treball de l’escola, tots aquells aspectes organitzatius d’interès i es resolen els dubtes que plantegin les famílies. No cal fer reserva prèvia per a la visita.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços