Menu

Dijous 12 de setembre comença el curs 2019/20

Dijous 12 de setembre comença el curs 2019/20

El proper dijous 12 de setembre a les 9 del matí comença el curs escolar 2019/20. 325 alumnes posaran fi al seu període de vacances per iniciar un nou curs de la seva etapa escolar. Us recordem alguns aspectes de funcionament del primer dia.

Horari

El primer dia, a excepció de P3, tots els cursos del Centre ja realitzaran el seu horari habitual. Així doncs, les classes començaran a les 9 del matí i duraran fins a les 12:30. A la tarda es tornaran a reprendre a les 15h i acabaran a les 16:30. Ja des del primer dia hi ha servei de menjador, és important avisar al coordinador de menjador sobre si s'han produït canvis en els dies que es queda un alumne fix o avisar si un alumne que no es quedava a partir d'ara es queda o a l'inversa.

Adaptació de P3

Els alumnes de P3 els 3 primers dies de curs fan horari reduït per adaptar-se a la vida escolar que és tot un canvi per a ells. Es fan tres grups. El primer grup té l’horari de 9 a 10:30, el segon grup d’11:00 a 12:30 i el tercer de 15 a 16:30. A l’escola trobareu el llistat d’alumnes per grups.

Activitats extraescolars

Les activitats extraescolars no començaran fins al dia 1 d’octubre. Més endavant ja us informarem dels aspectes organitzatius principals.

Dossier informatiu

Un dels dies de la primera setmana d’escola els mestres donaran als alumnes un dossier informatiu que explicarà el funcionament del curs. Allà hi trobareu el calendari del curs, el llistat de mestres, les principals normes de funcionament... A més a més, a partir del dijous 29 de setembre es realitzaran les reunions de pares d’inici de curs. A l'apartat de calendari de la pàgina web podreu consultar les dates importants del curs a mesura que les anem introduint.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços